BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 27 June 2012

| BUFDAY GIRLZ |

(|: ASSALAMMUALAIKUM :|)

HEY semua , apa kabaq ? . ampa-2 semua sihat dakk wehh ?
wehh ? weh , rindu ampa wehh .. muahh kanan , muah kiri ! :*
weyh , ampa ta mandi g ? mashemm jea ? hhaha :P

aucakk ! upss ! kat org sebelahh ampa oke ?
apa ? ? xdak org ? haha .. sajee jee :P 
hey all , lama kan si dax bambamm nih ta hupdate belog ..
perkara biasa kehh , ta payah nak repot polis bagai .. haha :P
saja ja , melawat belog chomot akuh nih , tetiba jari aku nih gedik gila nak hupdate ..
(GEDIK KAY GEDIK) haha 

so , putaq punya putaq pala otakk nihh , tetiba teringatt nak hupdate pasai besday party aku yang 21.6 aritu !!
ampa-2 semua , tayahh nak cakap aku budak-2 lagi oke ! 
aku dah 17 kay , 17 ! haha :) 

oke2 , penatt aehh menaip pepanjang kat ampa 
ampa bukan nak baca pon kan ? haha
taw dahh wehh ! :)

mehh sini kita usha-2 gambaq hat gedik-2 nihh :)


min , eypah , aku ,wati n yana :)
*ochh , oke , time tuh aku potongg kek oke , nmpak aku pegang pisau ?


wati , yana n isma
*hat nih keliaa , ampa kalehh laptop ampa , haha :P


oke ! .. meh tekann brekk tang nihh satt .. 
oke , tgk kek nih , aku sedih , nak taw pasai pa ? 
huh , kek nihh an , aku p tempah 2 ary before aku sambut ..
tataw bekenan tang mana kek nih , padahey motif aku ! 
nak kek COKLAT ! coklat !
thenn , time aku nak p amik kek aku tuhh >.<
terpandang akuu pada satu kek COKLAT nih ! 
tuhan ja taw perasaan aku time tuh ! .. taw dakk , akuu mcam nak teyakk guling2 dalam kedai uh sebab tokey tuh kata ta buleyh tukaq >.< .. huwaaa , bakaq kedai dia baru tahwan >.<
tapi ta pa lahh , kot mana pon , kek jugak kan :P



oke , nih gmbaq makanan-2 yg disediakann .. sebenaqnya bnyak lagi , tapi ta hidang g! :)
ada , koktail ,makaroni , bihun soto , kek , then kacang2 , eh-2 bnyak lagi lha :P


eh ampa-2 , aku ada kek .. haha , nak >?
bukak mulutt kaih !  aaaarmmm :) haha :P


aku & betty
see ? nih pic after aku kena mandi tepung nan member-2 aku oke >.<

oke-2 , nak tgk banyak lagi ? haha .. apa kata tengok ja kat fesbukk :)
so sekarang aku nak gitau ampa-2 yang aku akan ingat benda nih tiap kali bufday aku ! 
jumm tengokk !! TENGOKK tekan button anak panah ke bawah ! :P


yeahh , kalau ampa-2 nak taw .. abg nih nama dia .. abg munet :)
hee , thankz sebab tunaikan pemintaan dik kyna nyanyi kan satu lagu ..
even awai-2 tuh buad suara sengau mcm bangau ! 
tapi heppy gila oke dengaq abg munet nyanyi ! :)


oke2 :) .. nih abg midie okee .. jyehaha ..
katanya ta sempat nak buad lagu besday .. last2 tau dapat lagu apa ?
haha , lagu awan nano :) .. haha . thnkz abg midie , tapi ingat nak copy link tadi ..
tapi ampa-2 ta leyh ngorat auu , sebab abg midie da ada "DIA" :)
uppss ! hahah (jgn maraa nahh) :P


yeahh ! yang nih msti ramai yang kenai bukann ? haha
thankz menn ! bcoz nyanyikan lagu ziana zain , even ta dak sangkut paut apa-2 kan nan besday ! 
haha , tapi kyna taw , men nak menghiburkan hati ini ! hahha
thankz nah .. t buleyy nyanyi lagi kan ? kan >? :P


yeahhh , oke-2 . nih dia antara orang yg last wish besday kay ..
haha . pape pon , thankz jugakk oke even orang terakhir ,dapat jugak lagu heppy bufday ! 
hahha .. hargai kay hargai .. :) 

*oke-2 all.. penatt dahh wehh ! akhir kata ! thankz kepada semua yang wish besday kat facebook , kat enset , n yang sama waktu dengannya .. thnkz kawan2 yang datang sambut besday akuu !
seronokk sangat oke ! SAYANG ampa semua weyh ! !! :*

then nih lastt .. present from my family !! 
ILOVE MY FAMILY ! (tanpa mereka tak kan jadi kenduri kecil ini)


tadaaa :) , hehehe :) thnkz abah , a.sharul , kak kirah , kak fahana abg ket ! 
terima kaseh jugak kat MAK ! sebab masak sedap-2 untuk tetamu ! 
sayang MAK sangat-2 :) muahh! 

P/S : ampa-2 weh ! SORRY ! lagu sedih .. nih lagu pebret ! so abaikan ! :)

Saturday, 9 June 2012

| SAYU DIHATI |

(: ASSALAMMUALAIKUM :)

Hey reader's , how r u ?? ta sihat ??
sebab nak bukak sekolah an ? puudaaahh , taw lama dah mende acenie .. ahaha
acana cuti ? best ? melancong katna ? jauh tak ? pegy luaq negeri takk ?
dok umah jea ? oke lha tuh , ta rmai yang cuti dok umah ! :P

acana nan keja sekolah ? da siap lom ? haha *seolah-2 aku nih cikgu kan :P
pape pon , selamat kembali ke sekolah  ! ! :)

hey ampa semua , sini japp , nanak pinjam bahu ! 
kejap un jadi lahh , buley kan ? buley kan ??
tetiba SAYU SANGAT HATI INI .. 
hmm , hey-2 , arini 9aribulan , kalau taun lepas , time nih aku tengah tunggang langgang tidoq
sbb date tuh ari sanding kakak n abg aku ! *teringat balek !

diketika kesibukan itu jgak , aku ta lupa untuk text kat hang kan dear ! 
rindunya saat itu weh ! mana pergi semua tuh ? :'(
hmm , esok , lusa ,TULAT ! oke 12.6 ! 
wehh , nih kan ari hang nan aku bersatu hati ! 
napa cepat sangat! setaun dah wey ! tapiii , hang muhung aku ! 
hang kata hang nak jaga hubungan kita elok-2 .. tapi hang ta kotakan pon janji hang !
hang muhung aku time aku betol-2 mencintai hang ! 
dalam setaun niihh , macam2 berlaku antara kita ! tapi aku nak cakap yang aku sayang hang lagi !
antara kita banyak kenangan manes dari pahit ! sbb hang suka bagi aku heppy bila dok nan hang !

tapi lanihh ? ang pegy cetuee ja ? , hang muhung akuu lagi !
bnyak janji yang hang tabuq kat aku ! tapi hang gagal kotakan janji hang !
apa relay kita sekarang ! hang pegy tanpa ucap kata PUTUS ! 
apakah sebab itu aku TERGANTUNG di tali PERCINTAAN kita ?

napa hang siksa aku ceniee ! aku dah cuba nak lupakan hang wey !
tapi TAK BOLEH  ! TAK BOLEH ! :'(
ya allah , npa mesti aku lalui seperti nih .. :'(

dear capital "K"
andaii ampa terbaca belog kami ! .. kami mohon ..
terus terang nan kami ! if ampa tamau besama kami ! 
plzzz , noktahkan cinta antara kita ! 

* SAYU DIHATI INI *


kita berkenalan dalam laman muka buku 
kita jumpa di halaman rumah aku !
sampai sekarang aku tak tahu apa kata hatimu
lalu ku noktah kan ia di dalam hati aku !